HASS - unul dintre cei mai importanți producători de blocuri CAD/CAM

Noua frontieră a blocurilor CAD / CAM realizate din disilicat de litiu: Amber Press și Amber Mill

 

Amber Press și Amber Mill sunt două dintre cele mai căutate și apreciate produse atunci când vine vorba de blocuri CAD/CAM din disilicat de litiu. Produse de HASS Group, Amber Press și Amber Mill asigură rezultate excepționale de fiecare dată, în termini de opalescență, translucență și estetică naturală a lucrărilor dentare.

 

HASS este unul dintre cei mai importanți producători de blocuri CAD/CAM din disilicat de litiu, de calitate superioară, care au marele avantaj de a asigura de fiecare dată rezultate optime, la nivel de calitate. Dintre acestea, lideri de gamă sunt Amber Press și Amber Mill, două dintre cele mai căutate produse pe piața de profil.

 

Restaurările dentare cu Amber Pres și Amber Mill sunt net diferite de orice altfel de lucrare dentară, realizată cu produse similare. Proprietățile mecanice, estetica superioară și prelucrarea facilă în mașinile de frezat transformă aceste două produse în produsele ideale pentru a avea rezultate spectaculoase în laboratorul de tehnică dentară.

 

De ce Amber Press?

Amber Press este ingot de presare cu rezistență ridicată, care oferă garanția obținerii unor restaurări protetice cu aspect natural. Puterea superioară și performanța remarcabilă asigură cele mai bune rezultate de fiecare dată.

 

Produsele Amber Press au o structură solidă și rezistență ridicată la încovoiere biaxică, rezistență pe care niciun alt produs similar nu o poate atinge. Mai mult decât atât, folosirea Amber Press în realizarea restaurărilor dentare ajută la obținerea celui mai mic strat de reacție la suprafață, lucru care nu implică necesitatea aplicării lichidului acid pentru curățarea stratului de reacție, asigurând un proces simplu și rapid.

 

Amber Press mai vine cu o serie de avantaje, precum cea mai bună translucență și cromatică, soluțiile perfecte pentru estetica natural.

 

De ce Amber Mill?

Amber Mill este un produs cu o versatilitate excepțională, ceea ce extinde gama de compatibilitate în materie de ceramică. Deoarece acest tip de produse pot fi prelucrate foarte ușor în mașinile de frezat, devin alegerea perfectă pentru orice laborator și cabinet dentar.

 

Amber Mill oferă fluorescență remarcabilă și gradient multi cromatic oricărui tip de restaurare dentară, spre deosebire de celelalte produse, care sunt monocromatice. Chiar și fără stain aplicat, Amber Mill asigură aspect natural în degrade de la cervical spre incisal. Rezistența acestei categorii de produse este incredibil de ridicată. Secretul care asigură cele mai bune rezultate este de a alege transparența dorită, iar apoi temperatura de cristalizare. 

 

 Estetic și rezistent, acestea ar fi cele două atribute care fac din Amber Mill una dintre cele mai bune alegeri pentru restaurări dentare excelente.